Over ons

Het bedrijf is in 1973 opgericht door Robert-Jan Mijnarends onder de naam Tele Connect Telekommunicatie. De oorspronkelijke activiteit was de verkoop van telefoonbeantwoorders, en andere telefoon randapparatuur. Daarbij werden in eigen beheer onder andere, professionele telefoonaudioregistratiesystemen (voice logging) ontwikkeld, geproduceerd en verkocht.

Van audio naar video
Rond 1987 werden de activiteiten geleidelijk verlegd van audio naar de markt van gesloten TV systemen (CCTV) en in 1994 werd de handelsnaam Tele Connect Videosystemen ingeschreven. Tele Connect mag zich dus met recht een pionier van het eerste uur in deze markt noemen. Nog steeds zijn wij trendzettend en innovatief en combineren we bewezen en betrouwbare techniek met de nieuwste ontwikkelingen.


Tele Connect is gevestigd aan de Banterij 2 te Amsterdam. U bent van harte welkom in onze showroom op Banterij nummer 4- ook met uw klanten - voor demonstraties en training.

Tele Connect, zichtbaar beter!
Bij onze medewerkers is door de vele jaren ervaring veel kennis van gesloten TV systemen (CCTV) aanwezig. Met deze kennis staan we onze partners, voornamelijk installateurs en system integrators, vakkundig bij. We ondersteunen niet alleen met het adviseren en projecteren van systemen, maar indien gewenst ook met het in bedrijf stellen en het verlenen van service, zowel op locatie als in onze technische dienst. Door deze betrokkenheid, kennis en inzet durven wij te beweren dat onze oplossingen zichtbaar beter zijn en blijven!